Huisartsen, VVT-organisaties en gemeenten samen aan de slag voor kwetsbare ouderen

Terug naar het nieuwsoverzicht

2 zorggroepen, 3 thuis- & verpleegzorgorganisaties, 3 gemeenten samen om aan de slag over ouderenzorg

Op initiatief van St Catharina Stichting, Careyn en Curamare heeft een eerste bijeenkomst plaatsgevonden met de zorggroepen Cohaesie en Haringvliet en de wethouders van Brielle, West Voorne en Hellevoetsluis. Onderwerp van gesprek was de gedeelde zorg over de (toekomstige) beschikbaarheid van zorg voor kwetsbare ouderen. Bij ongewijzigd beleid ontstaan er serieuze problemen in de regio. Partijen hebben de intentie uitgesproken om gezamenlijk te gaan werken aan een aanpak voor de doelgroep kwetsbare ouderen. Cohaesie participeert in dit initiatief in de personen van Umit Tas (kaderhuisarts Ouderengeneeskunde) en Dominiek Rutters (directeur Cohaesie). Cohaesie gaat in dit nieuwe jaar ook de verbinding opzoeken met partijen uit het oostelijk deel van de regio.

Terug naar het nieuwsoverzicht