Buurtzorgpension

Terug naar het nieuwsoverzicht

Op 1 april a.s. gaat het Buurtzorgpension open in het Spijkenisse Medisch Centrum. Het Buurtzorgpension neemt patiënten op die tijdelijk niet thuis kunnen verblijven en waarbij de huisarts de regie over de patiënt houdt. De opening van het pension is opgezet in samenwerking met Cohaesie, Kiek, Buurtzorg en Spijkenisse Medisch Centrum. Met de opening van dit pension willen we inspelen op de toename van kwetsbare ouderen en het gebrek aan capaciteit voor tijdelijke opvang van patiënten.

Op donderdag 21 maart a.s. wordt een nascholing georganiseerd. Hiervoor ontvangen huisartsen binnenkort een uitnodiging.

Op 28 maart zal de feestelijke opening zijn van het pension en zijn alle belangstellenden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Voor vragen over het Buurtzorgpension kunt u contact opnemen met de projectleider Mariska Adegeest via m.adegeest@cohaesie.nl.

Terug naar het nieuwsoverzicht