Jaarverslag Cohaesie 2018

Terug naar het nieuwsoverzicht

Met trots presenteren wij u ons Jaarverslag 2018. Hierin kijken we terug op het afgelopen jaar en blikken we vooruit naar de plannen voor 2019.

2018 was een bijzonder jaar voor Cohaesie. Het was een jaar van bezinning op de essentie van ons huisartsenvak; op onze kernwaarden en op de vraag waar wij ons als huisartsen op willen richten binnen de sterk veranderende context van zorgvraag en -aanbod. Als huisartsenpraktijken, bestuur en bureau van Cohaesie hebben we vol energie gewerkt aan de koers van onze zorg- en dienstverlening, om als groep garant te blijven staan voor een toekomstbestendige huisartsenzorg. In dit jaarverslag leest u waar we het afgelopen jaar aan hebben gewerkt en waarop we in 2019 vooral willen doorgaan.

Heeft u het jaarverslag niet ontvangen of leest u het jaarverslag liever digitaal? Klik dan op het jaarverslag hieronder.

Terug naar het nieuwsoverzicht